Wie zijn wij?

Gerhanko is in zijn organisatie en doelstellingen al 40 jaar dé partner voor invorderingsopdrachten. Deskundigheid, respect, soepelheid, kostenbesparend, transparantie, snelheid en kwaliteit zijn altijd al ons uithangbord geweest in een  wereld die voortdurend verandert.

Lees meer

Wat doen wij?

De gerechtsdeurwaarder treedt op als openbaar ambtenaar om akten te betekenen in het kader van gerechtelijke procedures van burgerlijke, sociale, fiscale of strafrechterlijke aard alsook om bestaande of bekomen uitvoerbare titels ook daadwerkelijk uit te voeren.

Lees meer

Openbare verkopingen

Voor de openbare verkopingen dient er steeds een gerechtsdeurwaarder of een notaris aanwezig te zijn, die hiervan een proces-verbaal opstelt.Lees meer

Vraag & antwoord

De meeste schuldenaars maken de fout door niet of laat te reageren. Zij beseffen niet dat zij veel problemen en extra kosten kunnen vermijden door bij twijfels of onduidelijkheden zeker de gerechtsdeurwaarder, hun advocaat of een justitiehuis te contacteren.

Lees meer

Laatste nieuws

28-06-2016

Benoeming kandidaat-gerechtsdeurwaarder

Bij koninklijke besluiten van 16 juni 2016 werd Mathieu Debersaques benoemd tot kandidaat-gerechtsdeurwaarder.Lees verder...

Openbare verkoping

Openbare verkoop 22 oktober
22-10-2016
AUTO'S EN INBOEDEL
Home